LASHLIFT

Vad är Lashlift?

Lashlift är en naturlig och skonsam keratinbehandling som lyfter dina fransar. En behandling tar ungefär en timma, och behandlingen holder upp till 6-9 vecker. Bhenadlingen kan upprepas så många gånger man önskar.

Denna metod har funnits ganska länge, men har blivit mer populär i samband med att fransförlängningar har ökat. Många är kännsliga/allergiska mot limmet och vissa kan inte bära fransförlängning av olika anledningar. Därför är Lashlift ett utmärkt alternativ för dessa personer.

Det ärsetter inte resultatet man uppnår med en fransförlängning av tex. singelfransar eller volymfransar, men ju fler behandlingar med lashlift man gör, desto längre och tjockare fransar får man.

Hur går behandlingen till?

Vi limmar upp de naturliga fransarna på en silikonspole med ett lim som inneåller keratin. Sedan läggs en tunn linje med mild krämig permanentvätska på fransarna som skall verka i 8-10min. När den torkats av ordentligt andvänder vi en kräm som skall stänga produkten i fransen, denna skall verka 6min. När den är avtorkad färgar vi fransarna svarta om kunden önskar. Efter 48h kan man börja använda mascara och får då full effekt. Mascara är dock inget måste.

Att tänka på innan behandlingen:

- Kom utan smink rundt ögat och fransar.
- Andvänd ej mascara 24h innan behandling för bäst effekt.
- Om du använder dig av linser ska dessa tas av innan behandlingen.

Efter behandlingen:

Undvik all kontakt med vatten/ånga på fransarna 48h efter behandling, samt ingen mascara under de 48h.

 

Entos