Vill du få ett långt, fylligt och vackert hår på bara några timmar? Då är du välkommen till oss!

Vi utför fyra olika sorters metoder av hårförlängning på salongen. Vilken metod du väljer beror på vilket resultat du vill uppnå.

HAIRTALK: Tejphår som med sin unika teknik är marknadens mest skonsammaste typ av hårextensions. Efter 6-8 veckor behöver man sätta om paketen och kan så göra upp till två/tre omgångar. Passar även dom allra tunnaste hår och ger snabbt ett fylligt fint resultat.

MICRORINGAR: Fästes slinga för slinga. Efter ca 2 månader är det dags att  flytta upp och återanvända slingorna om man så vill. Vårdar man håret rätt kan man sätta om det upp mot 3-4 gånger. Det som är unikt med dessa microringar är att dem har en skyddande hinna av keratin som är skonsammare för ens egna hår.

KERATIN: Slingor som har fästen som är sammanbundna med ett speciellt Keratinvax, ett ämne som liknar det som finns i dina egna hårstrån. Keratinvaxet aktiveras med värme och smälter på ett naturligt sätt samman med håret. Kan sitta i mellan 3-4 månader.

WEAVING: En trens av löshår sys på plats i inbakade flätor längs med hårbotten. Att håret är flätat gör att det egna håret ligger skyddat och belastningen av löshårets tyngd blir jämnt fördelat över en större yta. Håller ca 8 veckor innan man behöver sätta om det.

Entos