ÖGONFRANSFÖRLÄGNING

 

Den naturliga fransens livslängd är ca 8 veckor. När en frans är mogen att ramla av följer din fransförlängning med. Alla dina fransar befinner sig i olika växtfaser, du får i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. Efter ca: 3-4 veckor kommer du märka att du har tappat några fransar, det är helt naturligt då du tappar även dina naturliga. Vi tappar ca 60 naturliga ögonfransar under en 3 veckorsperiod. Därför ska man komma och fylla på. För den bästa effekten på din förlängning rekommenderar vi ett återbesök för en påfyllning var 3:e vecka.

Hur går det till?

När du ska göra franförlängning är det bäst om du kommer osminkad!

Man börjar med att rengöra fransarna för att avlägsna evenuella rester på fett och smink. För att skydda de undre fransarna sätts pads och skyddstejp på dom. Vi sätter sedan på en och en frans på ens egna ögonfransar så att varje öga får ca 60-150 st nya fransar, beroende på hur många egna fransar du har. En och en-metoden är den mest skonsammaste metoden när det gäller ögonfransförlängning. Fransarna är av mink-syntet och sätts fast av ett mycket starkt allergitestat svart lim. Hela behandlingen tar ca: 1,5-2 timmar.

Kan man välja storlek på ögonfransarna?                                     

Ja, vi har olika längder och tjocklek på fransarna. Det kan man välja när man kommer hit, om man vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös Hollywood look.

Vi utför även volymfransar, denna tekniken gör att du kan få upp till 7 gånger fylligare fransar.

 

SKÖTSELRÅD

• Innan behandling: Ha ej smink på dig vid  behandling eller någon fet oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du      haft/ har infektion i ögonen minst 3 veckor innan.
• Efter behandlingen vänta 24 timmar med att duscha och bada, sola solarium eller bada bastu, detta är för att limmet ska härda tillräckligt.
• Borsta fransarna dagligen.
• Tvätta fransarna 1 gång per dag, helst med fransrengöring.
• Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna.
• För bästa effekt på din förlängning rekommenderas ett återbesök för en påfyllning var 3:e vecka.
• Du ska inte försöka ta bort fransarna själv, det slits på dina egna och kan göra mycket ont, och i värsta fall kan du dra loss dina egna fransar.

NYTT SET

 Volym: 540:-

Singel:540:-

Mix: 540:-

PÅFYLLNAD

Singlar: 440:-

Volym 440:-

Mix: 440:-

Kort tid 300:-

(inom 4 veckor, därefter räknas det som ett nyset)

Entos